Глутамин-L-glutamine

Споделяне

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка глутамин,l-glutamine за възстановяване и сила

Борд меню

сряда, 30 март 2016 г.

Widgets

Хранителни добавки с глутамин

Хранителните добавки с глутамин заедно с протеин, са едни от най използваните от спортистите суплементи. Това съвсем не е случайно имайки предвид ролята на L-glutamine за възстановяването и поддържане на имунната система.Хранителни добавки с глутамин са под формата на прах или под формата на капсули. Под формата на прах са по-често предпочитаната от клиентите хранителни добавки, защото доза е по-голяма в опаковката и излиза по-ниска цена на глутамин.Кутиите с хранителни добавки глутамин са 100, 300 и 500 грама, но често има и 600 и 1000 грама.Една малка лъжичка която в повечето случаи е 5 грама сравнение с 6-8 капсули при всички случаи е по изгодна като цена.Няма разлика в усвояването на глутамин на прах и глутамин на капсули. При смесване с течности, глутамин на прах е почти без вкус.Има и предложения на глутамин на прах в пликове, които излизат на още по-ниска цена.Въпрос на личен избор е каква хранителна добавка с глутамин ще изберете.

Кой е най-добрия Глутамин-L-glutamine-цена, качество.Как да изберем най-добър глутамин

Хранителни добавки с Глутамин пептиди или Л-глутамин


Има два вида хранителни добавки с глутамин Глутамин пептиди и L-глутамин. Има и доста спорове относно това, коя форма е за предпочитане като хранителна добавка.Ако трябва да бъда честен и много се спекулира с информацията и проучванията относно действието на л-глутамин и глутамин пептиди.Нека първо разберем каква е разликата между L-глутамин и глутаминови пептиди. 

Основната разлика между двете хранителни добавки е, че L-глутамин е "свободна форма". Това означава, че е "свободен" да бъде свързан с други аминокиселини, което го прави по-малко стабилен.Но това не прави L-glutamine по-малко полезен все пак. Пептидите имат по-бърза скорост на абсорбция, но дали в пептидната форма, която Вие купувате има "X" грама пептиден глутамин или просто плащате повече като цена а в действителност е пак глутамин.Не мисля че дори и ползите от хранителни добавки с Глутамин пептиди са по-големи от обикновения глутамин освен това, че аминокиселинните пептиди се абсорбират по-бързо.Това е добре единствено веднага след тренировка, защото ще доведе до по-голяма реакция на инсулин. Това е изключително важно веднага след тренировка когато анаболния прозорец е отворен и трябва да го използвате с прием на подходящите хранителни добавки.Ето защо,в зависимост от времето, това може да бъде добро или лошо,след тренировка е ОК, но в останалата част от времето дори не ви е нужно.Ако искате да се стабилизират инсулиновите реакции, за да се избегнат потенциални колебания на кръвната захар, това дори се избягва.От друга страна хранителни добавки с glutamine peptides, не са "свободни"; вместо това те се свързват с други аминокиселини с пептидни връзки. Това прави хранителните добавки с glutamine peptides по-стабилна и по-добре усвоявана форма от тялото.Вие може да искате да приемате и хранителни добавки, който съчетават двете форми L-глутамин и глутаминови пептиди. Това ще помогне и ще гарантира, по-добро поглъщане, усвояване и стабилност в организма.

Повечето хранителни добавки L-glutamine онлайн и проучванията, които показват предимствата на глутамин хранителни добавки използват L-глутамин а не пептиди. Така че не се съмнявайте във ефективността и ползите от прием и на обикновения л-глутамин. 
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар